161214-Uutiskirje-banner2
 

EMN uutiskirje elokuu 2017

Synteesiraportti julkaisu suomeksi

26.9 kansallisen EMN-seminaarin alustava ohjelma


EMN-tutkimus - Uudelleensijoittamisen ja humanitaarisen maahanpääsyn ohjelmat Euroopassa - synteesiraportti julkaistu suomeksi


Tutkimus tarjoaa laajan katsauksen tällä hetkellä EU:n jäsenmaissa sekä Norjassa toimiviin pakolaisten uudelleensijoituksen sekä humanitaarisen maahanpääsyn ohjelmiin, mukaan lukien yksityisrahoitteiset ohjelmat. Tutkimukseen osallistui myös maita, jotka suunnittelevat tai ovat juuri aloittamassa kyseistä toimintaa.

Tämä synteesiraportti on laadittu Euroopan muuttoliikeverkoston 24 kansallisen yhteyspisteen (Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Irlanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Kroatia, Kypros, Latvia, Liettua, Luxemburg, Malta, Norja, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Suomi, Tšekki, Unkari ja Viro) kansallisten raporttien pohjalta. Kansalliset yhteyspisteet ovat laatineet raporttinsa EMN:n kehittämän yhteisen mallin mukaisesti, jonka tavoitteena on varmistaa mahdollisimman laaja vertailtavuus.

Voit tutustua raporttiin klikkaamalla kuvaa tai sivujemme uusimmat raportit-kohdasta.

 

Kiintiötutkimus_synteesiraportti_FI_201626.9 kansallisen EMN-seminaarin alustava ohjelma

Kansallinen seminaarimme järjestetään tiistaina 26.9.2017 Hotelli Presidentin auditoriossa. Tämä vuosi on hieman erilainen ja erityinen vuosi, koska on kyseessä kymmenes kansallinen seminaarimme ja samalla on Suomen itsenäisyyden 100-vuotis juhlavuosi. Seminaarin otsikkona on:

Pitkittäiskatsaus muuttoliikkeeseen - globaali, eurooppalainen ja kansallinen näkökulma

Voit tutustua alustavaan ohjelmaan tästä

Seminaarikutsun lähetämme elokuun loppupuolella.


Hyödyllistä uutta luettavaa


Maahanmuuttokirjaston tuorein kooste kiinnostavista verkkojulkaisuista

Linkki Maahanmuuttokirjaston sivuille


Elokuun alun terveisin,

Kielo, Jutta, Johanna ja Rafael