EMN-Ajankohtaista

Ajankohtaista

30.11.2017

Tutkimustiedolla syrjintää vastaan: asiantuntijafoorumi 12.12.2017 - Sinikka Keskinen in Memoriam

Syrjinnän seurantajärjestelmä järjestää 12.12.2017 aamupäivällä asiantuntijafoorumin. Foorumin aiheena on syrjintätiedon keruu ja tiedon hyödyntäminen syrjinnän vastaisen politiikan kehittämisessä, siis tietopohjaisen päätöksenteon vahvistaminen syrjinnän vastaisessa politiikassa.

Tilaisuudessa EU:n perusoikeusvirasto FRA:n tutkimus ja tilastot –sektorin johtaja Sami Nevala pureutuu EU Midis II –tutkimuksen loppuraportin Suomen tuloksiin. Tutkimuksessa on EU-laajuisesti kartoitettu Saharan eteläpuolisen Afrikan maista tulleiden maahanmuuttajien syrjintäkokemuksia. Suomen haastattelut on toteuttanut Taloustutkimus.

Tilaisuus on samalla Sinikka Keskisen muistoseminaari. Sinikka Keskisen merkitys kansallisen syrjinnän seurantajärjestelmän luomisessa oli keskeinen. Hän menehtyi 2.6.2017 vaikean sairauden uuvuttamana.

 

Tilaisuus on tarkoitettu syrjinnän vastaista työtä tekeville viranomais- ja järjestötoimijoille, tutkijoille ja muille aiheesta kiinnostuneille. Yhdessä voimme luoda suuntaviivoja työn jatkokehittämiselle.

Ohjelma

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa http://www.yhdenvertaisuus.fi/ilmoittautumiset/syrjinnan-seurannan-asiantuntija/


Palaa otsikoihin