Siirry sisältöön
Yhteystiedot

Uutiset

Nettisivumme ovat uudistuneet!

Euroopan muuttoliikeverkoston (EMN) Suomen yhteyspisteen verkkosivut saavat uuden ilmeen 20.9.2022 alkaen. Uusilla sivuilla korostuvat yksinkertaistettu ulkoasu ja selkeämpi viestintä EMN:n toiminnasta.

19.9.2022

Päivittämällä verkkosivut EMN varmistaa myös, että täyttää viestinnässään saavutettavuusvaatimukset. Uusien verkkosivujen osoite tulee olemaan sama kuin vanhojen sivujen (www.emn.fi).

Uudistetuilla verkkosivuilla pyrimme terävöittämään viestintäämme ja karsimaan jo vanhentunutta tai muuten epäolennaista tietoa sivuiltamme.

Julkaisut-osio sisältää EMN Suomen julkaisemat raportit sekä EU vertailuraportteja vuodesta 2017 alkaen. Tätä vanhemmista julkaisuista voi kysyä erikseen meiltä suoraan (emn@migri.fi).

Tilastot-alasivuja ei enää ole uusilla sivuilla. Sen sijaan maahanmuuton tilastoja on saatavilla kattavasti ja monipuolisesti Maahanmuuttoviraston tilastopalvelusta (tilastot.migri.fi(siirryt toiseen palveluun)). Tilastoja löytyy toki myös vuosittain julkaisemastamme tilastokatsauksesta ”Maahanmuuton tunnusluvut”.

EMN järjestää myös erilaisia tapahtumia. Vuosittain järjestetään kansallinen konferenssi yleensä johonkin sen vuotiseen tutkimusaiheeseen liittyen. Tämän lisäksi saatetaan järjestää webinaareja/seminaareja ja muita tapahtumia. Verkkosivujemme ”Tapahtumat”-osiossa tiedotetaan tulevista tapahtumista. Sieltä löytyvät myös menneiden tapahtumiemme materiaalit.

Uusilla sivuillamme on selitetty Euroopan muuttoliikeverkoston rakenne niin kansainvälisellä, kuin kansallisellakin tasolla. Verkoston jäsenet on listattu organisaatioittain sivuillamme. Emme enää listaa henkilöjäseniä sivuillamme.

Sivut ovat saatavilla pääosin suomeksi ja englanniksi. Näillä kielillä päivitetään sisältöä aktiivisesti. Lisäksi sivuista on olemassa tiivis ruotsinkielinen versio, jonne päivitämme kaikki ruotsinkieliset julkaisumme.

Ajan tasalla EMN:n kuulumisista pysyy parhaiten tilaamalla uutiskirjeemme verkkosivujemme kautta. Näin saat helposti tiedon uusista julkaisuista, tulevista tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.